Cautare

2314 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare neamt" (4.98 secunde)
Ponta a precizat ca la alegerile din 21 august pentru cele doua mandate de deputat ramase vacante, in Neamt si Maramures, USL va avea candidat comun.
Luni seara, Basescu a afirmat ca "din rezultate (n.red. la alegerile din Maramures si Neamt, de duminica) rezulta un singur lucru:
In primele momente, suntem adeseori coplesiti de amanunte si de emotii, dar daca vrem sa obtinem rezultate trebuie sa ajungem rapid la concluzii care sa poata genera solutii de viitor. ... Iata de ce partidul nu a facut economie in Neamt si in Maramures.
Metoda completarii cu oameni Alegerile partiale din Neamt au scos la iveala inca un lucru ingrijorator, din perspectiva metodelor avute in vedere de catre PD-L pentru castigarea cu orice pret a alegerilor, sau macar obtinerea unui scor foarte bun pentru ei :
Alegerile de duminica nu au adus rezultate bune pentru USL, sa recunoastem. S-a pierdut un fotoliu de deputat, iar scorul maxim obtinut, 45% la Neamt, e departe de sondajele optimiste ale PNL, PC si PSD.
Bacau, Botosani, Dambovita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare, Valcea si Vaslui. ... Suprafata determinata pentru plata a scazut sub suprafata de referinta negociata cu Uniunea Europeana, conform statisticilor rezultate din baza de date a Sistemului Integrat de Administrare si Control a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
In mai bine de doi ani de eforturi profesioniste pentru dezvoltarea pietei de arta, iata ca putem distinge rezultate in specializarea preferintelor cumparatorilor.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Cele doua echipamente vor fi instalate in Bucuresti, la laboratorul Institutului National de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si la laboratorul Spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani-Neamt. ... In aceasta situatie medicamentele dau cu greu rezultate, rata de vindecare fiind de cel mult 30%, conditionata de virulenta bacilului si imunitatea pacientului.
Emilia Arcan, senator PSD de Neamt si chestor al Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica avand ca tema: ... Noi oferim rezultate reale si obiective serioase, spre deosebire de opozantii nostri, care le propun romanilor lozinci goale, acuze nefondate si nedemne de niste oameni politici.
Multe comentarii s-ar putea face despre aceasta etapa nebuna, cu rezultate-surpriza si alte evenimente. ... Sapte goluri la Piatra Neamt, victoria Ceahlaului, 4-3 cu Otelul, fiind, intr-un fel, opera oltenilor!
Legea Anastasia, care stabileste pedepse cu inchisoarea fara posibilitatea suspendarii, pentru soferii bauti sau drogati care provoaca accidente mortale, da rezultate. O instanta din Neamt a pronuntat o sentinta record intr-un astfel de caz.
Un alt neajuns privind defavorizarea electoratului urban ce nu dispunea de vize de flotant a atras privirile Asociatiei Pro Democratia ce a observat ca in urma unei contestatii ale Uniunii, accesul acestuia a fost interzis in jurul orelor 19.00, astfel cateva mii de persoane au fost puse in imposibilitatea de a vota.
In fiecare zi, Metin Cerchez - candidat din partea UDTR - depune contestatii vizavi de candidatura mea, in diferite judete, ceea ce inseamna ca are o temere, este disperat.
Contestatii respinse Contestatiile APD par sa nu aiba sorti de izbanda, ele reluand cam aceleasi probleme semnalate de Alianta D.A, dar respinse pana acum.
Din acest motiv, PRM Constanta va face contestatii la BEC si va lua legatura si cu Biroul Central al partidului.
In speta, este incriminat articolul care prevede ca se pot depune contestatii in cel mult 48 de ore de la inchiderea urnelor, termen care a expirat marti, la ora 21.00.
Lista definitiva de candidaturi va fi cunoscuta insa la 25 martie, dupa terminarea perioadei in care se pot depune contestatii.
Societatea lui Dan Floarea a castigat licitatia in urma unei contestatii, desi, initial, lucrarile fusesera adjudecate de firma IMSAT din Valcea.
google-analytics.com